Studdy Buddy

Logo studyBuddy 03 300x116Study Buddy is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige ontwikkelaar en producent van educatieve hulpmaterialen in Nederland en België. Wij als Study Buddy hebben het doel om constant nieuwe en innovatieve materialen te ontwikkelen op het gebied van concentratie, motoriek, werkhouding en planning.

Het bekendste voorbeeld hiervan is ons Study Buddy-concentratiescherm. Dit houten en zeer leerling vriendelijke concentratiescherm is de afgelopen vijf jaar een begrip geworden binnen het Nederlandse en Vlaamse onderwijs. De ‘Study Buddy’ zoals deze bekend staat in het onderwijs, stelt leerlingen in staat om op hun eigen werkplek, zich zelfstandig beter te concentreren. Visuele en deels auditieve prikkels worden weggenomen waardoor leerlingen in een prikkelarme omgeving kunnen werken.

logo Senso care 300x169Op dit moment worden de ‘Study Buddy’ en onze andere materialen ingezet binnen de volgende type onderwijs:

  • Regulier basisonderwijs
  • Voortgezet onderwijs
  • Speciaal basisonderwijs
  • Speciaal voortgezet onderwijs
  • Middelbaar beroepsonderwijs


Daarnaast worden onze producten en materialen naast Nederland en België ook verkocht in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Groot-Brittannië.

Onze focus ligt altijd op een directe relatie met alle scholen. Door minder schakels te gebruiken kunnen we een snelle en persoonlijke service bieden, en educatieve hulpmaterialen voor een scherpe en betaalbare prijs.

Voor meer informatie kunt u onze website www.study-buddy.eu bezoeken.