Vacature Curriculum.nu

SLO zoekt voor curriculum.nu lerarenopleiders en vakdidactici. Wij (de VvSL en de NVS-NVL) vinden het belangrijk dat in elk kerndoelenteam een deelnemer met een hart voor LOB plaatsneemt.

Samen verder met de landelijke curriculumherziening.
Doe ook mee! (En zorg voor de borging van LOB)

Uit het advies op de opgeleverde bouwstenen voor het herziene curriculum bleek borging van LOB  van groot belang. Tevens heeft minister Slob in een kamerbrief aangedrongen dat er aandacht dient te zijn voor LOB. Lees hier wat de NVS-NVL hier eerder over berichtte.

Vacature:

Ben jij de enthousiaste en nieuwsgierige lerarenopleider/vakdidacticus, die gemotiveerd is om mee te denken over het te herziene curriculum? Wil jij net als de VvSL en de NVS-NVL dat LOB geborgd wordt binnen de curriculumherziening? Reageer dan op de oproep van SLO om samen met andere leraren, lerarenopleiders/ vakdidactici en curriculumexperts de bouwstenen verder ontwikkelen tot kerndoelen. Voor alle negen leergebieden zoeken zij lerarenopleiders, vakdidactici en leraren.

Wie:
                  
Per leergebied drie tot vijf lerarenopleiders/vakdidactici. De teams waarin je werkt zijn opgesteld rondom een leergebied. Er wordt gewerkt met 9 bestaande leergebieden: Bewegen & Sport, Burgerschap, Digitale Geletterdheid, Engels/MVT, Kunst & Cultuur, Mens & Maatschappij, Mens & Natuur, Nederlands en Rekenen en Wiskunde.

Wat:                   
Breng jouw expertise in en geef feedback.

Wanneer:         
november 2020 - november 2021

Vergoeding:
     
Je werkgever wordt vergoed voor de tijd die je kwijt bent aan curriculum.nu, het bedrag hangt af van de schaal waar je in zit.

Meld je aan voor 17 september 2020.

Aanmelden en meer informatie

Voor aanmelden of meer informatie kijk je op: https://www.curriculum.nu/meewerken-aan-het-landelijk-curriculum-meld-je-aan/

Dit is dé kans om mee te werken aan de kerndoelen van morgen. En zo leerlingen met goed onderwijs te blijven voorbereiden op hun toekomst. Tegelijkertijd krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen: een verdieping van je vakexpertise.