Vacature: Coördinator NVS-NVL Academie

*** Deze vacature is inmiddels vervuld ***

In verband met het vertrek van onze collega zijn wij op zoek naar een Coördinator voor de NVS-NVL Academie (24-32 uur p/w). Herken jij jezelf in deze woorden: hart voor onderwijs, pionier, verbindende bouwer en een onderzoekende houding? Lees dan verder voor de volledige functieomschrijving en solliciteer vóór 10 januari 2021.

Goede begeleiding en ondersteuning van leerlingen op weg naar hun toekomst: dat is waar de NVS-NVL voor staat. Als vereniging voor begeleiders in het VO en MBO zijn positioneren en professionaliseren onze kerntaken. Wij geloven dat alleen deskundige, vaardige en lerende onderwijsprofessionals goede begeleiding kunnen bieden, faciliteren of coördineren. Om dat te stimuleren hebben wij in 2017 de NVS-NVL Academie opgericht. Decanen, leerlingbegeleiders, zorg- en ondersteuningscoördinatoren, mentoren, teams en scholen kunnen bij ons terecht voor cursussen, (online)trainingen, workshops, intervisie, coaching on the job en maatwerktrajecten. Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een congres.

In verband met het vertrek van onze huidige coördinator zoeken wij een nieuwe

Coördinator voor de NVS-NVL Academie
voor 24-32 uur per week

                                                                  

Over de functie

Met een visie op leren en ontwikkelen in de onderwijscontext, met het nodige lef en een ondernemende geest breng jij de Academie komende jaren een stap verder. Je bent daarbij zowel volgend (op de ontwikkelingen in het onderwijsveld en op de behoeften van onze achterban) als richtinggevend (pioniersmentaliteit, passend bij de missie van de vereniging). Je maakt de vertaling van behoeften en/of ambitie naar concrete producten en diensten, die passen bij de kernwaarden van de Academie. Natuurlijk neem je daarbij de laatste ontwikkelingen mee op het gebied van online of blended leren. Waar nodig of mogelijk ga je samenwerkingen aan met andere (onderwijsgerelateerde) organisaties. Je coördineert de uitvoering van zowel het bestaande aanbod als nieuw aanbod: je houdt een helikopterview over alle activiteiten binnen de NVS-NVL Academie, je zet de lijnen uit, je verbindt trainers en ontwikkelaars en je bewaakt de kwaliteit en de financiën. Met jouw enthousiasme weet je (potentiële) opdrachtgevers, (potentiële) deelnemers, beleidsmakers en trainers te vinden én te binden. Op deze manier lukt het jou de Academie te verstevigen en uit te bouwen.

Tot je takenpakket behoren o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Het coördineren van alle activiteiten (o.a. cursussen, trainingen, maatwerktrajecten, congressen, projecten) binnen de Academie;
  • Het signaleren van behoeften bij de achterban en kansen in het onderwijsveld;
  • Het vertalen daarvan naar concrete (online en offline) professionaliseringsactiviteiten en/of projecten;
  • Het onderhouden van contacten met trainers, ontwikkelaars, opdrachtgevers, klankbordgroepen van leden en samenwerkingspartners;
  • Het acquireren van nieuwe opdrachten en projecten;
  • Maken en bewaken van plannen, begroting en budgetten, opstellen van rapportages.

Wie ben jij?

Jouw hart gaat sneller kloppen van leren en ontwikkelen. Jij bent een verbindende bouwer met een onderzoekende houding, een ondernemende instelling en een creatieve geest. Jij hebt hbo- of wo- werk- en denkniveau en minimaal enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over uitstekende relationele vaardigheden en mondelinge en schriftelijke overtuigingskracht. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen, maar bent ook realistisch als het gaat om de uitvoering. Je werkt gestructureerd en planmatig, houdt het overzicht en kunt commercieel denken. Je hebt goede digitale vaardigheden en (globale) kennis van het Nederlandse onderwijssysteem en van de actuele onderwijsontwikkelingen.

Wat bieden wij? Een afwisselende baan in een informele werksfeer bij een kleine dynamische organisatie, waarin hart voor onderwijs en focus op leren centraal staan. Je krijgt veel ruimte om je functie en de Academie naar jouw hand verder vorm te geven. We bieden salariëring conform de CAO-VO (schaal 10), een eindejaarsuitkering en een jaarcontract met intentie tot verlenging.


Meer informatie & solliciteren

*** Deze vacature is inmiddels vervuld ***

Meer informatie over de vereniging en over de Academie vind je op www.nvs-nvl.nl en www.nvs-nvl.nl/academie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Tessa Leonhard, directeur van de NVS-NVL via 030-7609760 of stuur een terugbelverzoek naar bureau@nvs-nvl.nl . 

Je motivatie (brief of filmpje of andere vorm die bij jou past) en CV mag je tot uiterlijk 10 januari a.s. richten aan T. Leonhard, directeur NVS-NVL en sturen naar bureau@nvs-nvl.nl. De eerste gesprekken worden gepland in de week van 18 januari. Datum indiensttreding: uiterlijk 1 april 2021.

Download hier de vacaturetekst als pdf-bestand.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.