NVS-NVL Online ledenraadbijeenkomst

Op donderdag 10 december 2020 organiseren wij onze halfjaarlijkse bijeenkomst van de ledenraad. Tijdens deze bijeenkomst wordt de koers van de NVS-NVL besproken. Ook gaat de ledenraad in gesprek over diverse actuele thema’s rondom de vereniging.

Ledenraad digitaal
Normaal gesproken nodigen wij graag onze leden uit voor deze bijeenkomst, om te horen of onze leden vinden dat het bestuur en het bureau van de NVS-NVL de juiste koers varen. Vanwege de maatregelen rondom het corona-virus zal de ledenraadvergadering dit keer digitaal plaatsvinden, net zoals in juni 2020. De ledenraad en het bestuur van de vereniging zullen aanwezig zijn bij deze vergadering. Helaas is het hierdoor niet mogelijk voor leden om zich aan te melden voor deze vergadering. We hopen dat we de volgende keer ook weer leden kunnen ontvangen op de vergadering!

Input
De input van leden voor deze vergadering is zeker wel welkom! Mocht je opmerkingen, vragen of thema’s hebben die besproken moeten worden, dan horen we het graag. Mail hiervoor uiterlijk 18 november naar r.berg@nvs-nvl.nl.