Maatregelen NVS-NVL rondom coronavirus

De NVS-NVL volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend. Voor wat betreft het bewaken van de gezondheid van medewerkers en bezoekers volgen we de adviezen op van het RIVM en de Rijksoverheid. Wij passen de informatie op de website aan indien de adviezen van het RIVM wijzigen.

 

Consequenties Academie

Online trainingen en cursussen
Op dit moment worden alle trainingen en cursusdagen online georganiseerd. Er vinden voorlopig dus geen fysieke bijeenkomsten plaats.

De toename van de besmettingen heeft geleid tot strengere maatregelen. Een van deze maatregelen is om zoveel mogelijk vanuit huis te werken en zo min mogelijk te reizen. De NVS-NVL neemt haar verantwoordelijkheid en acht het zeer onwenselijk om onderwijsprofessionals uit het gehele land bijeen te brengen. Daarom is er besloten om de activiteiten vanuit de Academie voorlopig digitaal voort te zetten. De gezondheid van de deelnemers en de werknemers staat immers ook bij ons altijd voorop.

De trainingen en cursussen zijn zeer geschikt om volledig digitaal te volgen. Deelnemers die geen belangstelling (meer) hebben om online deel te nemen, bieden we graag de mogelijkheid om de training te volgen zodra fysieke bijeenkomsten weer verantwoord zijn.

Heb je vragen over deelname aan een training of cursus? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

De Algemene Voorwaarden van de Academie blijven van kracht. 

Informatie en tips voor LOB en Passend Onderwijs

We hebben een pagina ingericht voor 'LOB in coronatijden' en 'Passend Onderwijs in coronatijden', die wij steeds bijwerken met de laatste informatie en tips voor decanen, loopbaanbegeleiders, leerlingbegeleiders en zorg- en ondersteuningscoördinatoren. 

 

Bereikbaarheid bureau NVS-NVL

In verband met de aangescherpte maatregelen beperken wij onze bezetting op het kantoor aan de Mariahoek. Daardoor zijn we telefonisch minder goed bereikbaar op ons algemene nummer 030-7609760. Mocht je ons niet aan de lijn krijgen, kun je je vraag of opmerking ook mailen naar bureau@nvs-nvl.nl, dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon terecht komt en dat je bericht wordt opgepakt. Je kunt hierbij ook aangeven dat je graag teruggebeld wil worden als je dat fijn vindt. 

Vanuit huis blijven we ons inzetten voor onze leden! Heb je een vraag, suggestie of ondersteuningsbehoefte voor ons? Laat het ons weten! Per mail zijn wij goed bereikbaar: bureau@nvs-nvl.nl