Gratis voor leden: Kinderbijslag t/m Studiefinanciering 2019

De 51e druk van onze volledig geüpdatete uitgave Kinderbijslag t/m Studiefinanciering is verstuurd naar alle decanen die lid zijn van de NVS-NVL. In dit boekje staan alle regelingen en bedragen rondom tegemoetkoming, kinderbijslag en studiefinanciering: onmisbaar voor decanen!

NVS NVL Cover Kinderbijslag Los APR2019 VZKinderbijslag t/m Studiefinanciering werd halverwege de jaren zeventig geïnitieerd door decaan en wiskundeleraar Kees Klant. Klant werkte er soms zelfs aan in zijn vakanties, samen met zijn vrouw, zo vertelde hij een jaar geleden nog voorafgaand aan de publicatie van de 50e druk. Eind 2018 is hij op 87-jarige leeftijd overleden. Wij zijn Klant erkentelijk voor het initiëren van dit boekje. Hier is het interview te lezen dat wij vorig jaar met Klant hebben gehouden.

Veel informatie in Kinderbijslag t/m Studiefinanciering is afkomstig van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en uit de Wet- en regelgeving. In de vergaderingen van DUO met de decanen van NVS-NVL en van de VvSL worden veel van de in dit boekje opgenomen regelingen besproken.

Als pdf wordt Kinderbijslag t/m Studiefinanciering gratis verstrekt aan alle NVS-NVL-leden. Een gedrukt boekje is rechtstreeks bij de auteur te bestellen. De kosten hiervoor bedragen € 17,50, inclusief verzendkosten. Stuur een mail naar a.hoogcarspel@nvs-nvl.nl om een gedrukt exemplaar op te vragen. Vragen, opmerkingen en feedback n.a.v. de inhoud van Kinderbijslag t/m Studiefinanciering zijn welkom. Ook deze kunnen naar bovenstaand e-mailadres worden gestuurd.

Ben je lid van de NVS-NVL, maar heb je de uitgave niet ontvangen? Mail dan naar bureau@nvs-nvl.nl, dan sturen wij Kinderbijslag t/m Studiefinanciering alsnog.