Gezocht: aankomende studenten met vragen over Studielink

Stichting Studielink zoekt deelnemers voor panelsessies over vragen die aankomende studenten hebben over Studielink.

De applicatie Studielink is van en voor de onderwijsinstellingen. Namens de instellingen beheert Stichting Studielink onder meer Studielink en ondersteunt instellingen en (aankomende) studenten in het inschrijf- en aanmeldproces. Medewerkers van onderwijsinstellingen en (aankomende) studenten worden over de applicatie geïnformeerd via de website; www.studielink.nl. Bij vragen of onduidelijkheden echter, kunnen studenten geen contact opnemen met Stichting Studielink. Hiervoor zijn de (aankomende) studenten aangewezen op decanen of medewerkers van de studenten/leerlingenadministratie.

Om meer inzicht te krijgen in de vragen die (aankomende) studenten hebben over Studielink en de wijze waarop zij aan hun informatie komen, organiseert Stichting Studielink een aantal panelsessies, waaronder met decanen van de toeleverende scholen, medewerkers van student services en decanen/studieadviseurs van hbo-instellingen die te maken hebben met het inschrijfproces en vragen over Studielink.

Belangstellenden voor deze panelsessies kunnen zich melden bij Elna Broesder, projectleider bij Studielink via broesder@studielink.nl.