Ledenraadvergadering met workshop: 11 december

Op 11 december organiseren wij onze tweejaarlijkse ledenraadvergadering. Naast de vergadering over de koers van de NVS-NVL gaan we aan de slag met onze coaching- en trainingsvaardigheden: coach Marjolein van Breda werkt met de aanwezigen aan opbouwend communiceren en besteedt aandacht aan diverse coaching-methoden. Wees welkom en laat je inspireren!

banner nieuwsbrief

Als vereniging voor alle begeleiders in het vo en mbo staan wij voor professionele begeleiding van leerlingen en mbo-studenten en daarmee ook voor de professionaliteit van onze leden. We horen tijdens de ledenraadvergadering graag van onze leden of zij vinden dat we met het bestuur en bureau de juiste koers varen. Tijdens de vergadering krijgt iedereen de kans om zijn/haar stem te laten horen.

Tegelijkertijd willen we je vanuit de NVS-NVL graag inspireren met de workshop ‘Coachings- en Begeleidingsvaardigheden’.Een belangrijk deel van de werkzaamheden van begeleiders (decanen, zorgcoördinatoren, LOB’ers, leerlingbegeleiders, ...) bestaat uit het begeleiden en coachen van collega’s. Coaching -en begeleidingsvaardigheden zijn daarnaast belangrijk tijdens oudergesprekken en teambijeenkomsten. In de workshop gaat Marjolein van Breda in op deze vaardigheden. We gaan met elkaar aan de slag met opbouwend communiceren centraal en besteden we aandacht aan diverse coaching-methoden.

Zo hopen we dat we deze middag en avond direct kunnen bijdragen aan de professionaliteit van onze leden!

Aanmelden

 Aanmelden kan bij Rosalie Berg op r.berg@nvs-nvl.nl. Let op: er is beperkt plek, dus we zien je aanmelding graag tijdig tegemoet. De ledenraadvergadering vindt plaats op woensdag 11 december. De inloop is om 16.00u en de vergadering en workshop duren tot 20.00u. Voor alle aanwezigen is diner geregeld.