Bij de Les

BDL Cover juni2015 kleinZes maal per jaar geven wij ons informatieve, inspirerende en opiniërende onderwijsblad Bij de Les uit. Bij de Les staat midden in het onderwijs en volgt trends en ontwikkelingen op de voet. Het magazine wordt door leden en lezers gewaardeerd en goed gelezen, zo bleek uit het onderzoek dat wij in januari 2017 hebben uitgevoerd. In Bij de Les lees je artikelen over loopbaanvraag­stukken, levensloopaangelegenheden, maar ook over onderwijskundige ontwikkelingen. De kernredactie en buitenkring van docenten en decanen met journalistieke ervaring belichten het onderwijs steeds kritisch, vanuit het hart van de vereniging. In het tijdschrift komen mensen aan het woord die in de onderwijspraktijk staan. Hun gedachten, ideeën en concepten zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Soms onderbouwd vanuit de wetenschap, altijd helder en leesbaar opgeschreven.

Lezers van Bij de Les zullen na elk nummer anders tegen hun vak aankijken. De onderwijspraktijk verandert dagelijks, verander je met ons mee? Wil je vast een voorproefje? Klik hier voor ons archief van eerder gepubliceerde artikelen.

 

Schrijf je hier in als abonnee!

Reageren op een artikel in Bij de Les? Heb je zelf een interessant onderwerp? Wij horen graag van je. Neem contact op via communicatie@nvs-nvl.nl (Nadia Koning).

De samenstelling van de redactie:

Nadia Koning, hoofdredacteur
Truda Zijp, eindredacteur
Christel Isphording, redactielid
Marjolein van Breda, redactielid
Yvonne Mulders, redactielid

Redactiesecretariaat: bureau NVS-NVL