Bij de Les

BDL Cover juni2015 kleinAcht maal per jaar geven wij ons informatieve, inspirerende en opiniërende onderwijsblad Bij de Les uit. Bij de Les staat midden in het onderwijs en volgt trends en ontwikkelingen op de voet. Het magazine wordt door leden gewaardeerd en goed gelezen, zo bleek ook uit het onderzoek dat wij in januari 2017 hebben uitgevoerd. In Bij de Les leest u artikelen over loopbaanvraag­stukken, levensloopaangelegenheden, maar ook over onderwijskundige ontwikkelingen. De kernredactie en buitenkring van docenten en decanen met journalistieke ervaring belichten het onderwijs steeds kritisch, vanuit het hart van de vereniging. In het tijdschrift komen mensen aan het woord die in de onderwijspraktijk staan. Hun gedachten, ideeën en concepten zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Ook schrijven enkele vaste columnisten over hun visie op het onderwijs.

Lezers van Bij de Les zullen na elk nummer anders tegen hun vak aankijken. De onderwijspraktijk verandert dagelijks, verandert u met ons mee? Wilt u vast een voorproefje? Klik hier voor ons archief van eerder gepubliceerde artikelen.

Nu inschrijven als abonnee

 

De samenstelling van de redactie:

Pim Wijers2Pim Wijers, hoofdredacteur

'Bij de Les is een pijler binnen de onderwijsliteratuur. Wij zullen ons een slag in de rondte blijven werken om dat zo te houden'

Wilt u reageren op een artikel in Bij de Les of heeft u zelf wellicht een interessant onderwerp? Wij horen graag van u! Neem contact op met hoofdredacteur Pim Wijers: communicatie@nvs-nvl.nl. Hij is heel aardig en bijt niet.

Truda Zijp, eindredacteur
Christel Isphording, redactielid
Leo Molenaar, redactielid
Marjolein van Breda, redactielid
Yvonne Mulders, redactielid

Redactiesecretariaat: bureau NVS-NVL