Lid worden?

De NVS-NVL is de onderwijsvereniging die zich inzet voor het collectieve belang van begeleiders in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. De vereniging is een kompas voor loopbaanontwikkeling en leerlingondersteuning in het onderwijs en stelt zichzelf tot doel om een voortrekkersrol in te nemen als het gaat om deze twee aspecten, met als kerntaken: positionering en professionalisering van alle begeleiders. 

Op elke school wordt begeleiding immers op een andere manier vorm gegeven. Begeleiders hebben vaak een solistische rol en krijgen niet altijd de erkenning en waardering die zij verdienen. Als de maatschappij en de politiek samen concluderen dat loopbaanontwikkeling en leerlingondersteuning van essentieel belang zijn in het onderwijs, dan zal dit ook tot uiting moeten komen in beleid. De NVS-NVL voert hiervoor een actieve lobby. Je lidmaatschap is belangrijk! Want elk lid is een sterke schakel in de keten. Samen vormen wij een sterk en actief netwerk van kennis en invloed.

Wat biedt de NVS-NVL?

  • Professionalisering: De NVS-NVL Academie biedt een ruim aanbod aan cursussen, met focus op loopbaanontwikkeling en leerlingondersteuning. Deze Academie is voor iedereen toegankelijk, maar leden krijgen ruime korting: wij hebben uw professionaliteit hoog in het vaandel staan. Leden krijgen ook kortying op incompany-trainingen bij u op school, in uw kring of in uw samenwerkingsverband. Met de Academie hebben wij geen winstoogmerk.
  • Informatievoorziening: Acht keer per jaar ontvang u ons magazine Bij de Les. Voorts versturen wij tweewekelijks een digitale nieuwsbrief, waarin belangrijk nieuws voor u verzameld staat. Daarnaast ontvang je verscheidene publicaties, zoals de Beroepsstandaard voor de Zorgcoördinator en de uitgave Van Kinderbijslag tot Studiefinanciering.
  • Vertegenwoordiging: Een stem naar de overheid, een standpunt in de pers en gratis juridische ondersteuning.

Nu inschrijven als lid

 

Wat kost het?

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en is persoonsgebonden.         

 

Tarief per 1 januari 2019

Lidmaatschap

€ 145,00

Gepensioneerd lid

€ 72,50

Abonnement Bij de Les

€ 65,00

 

Direct inschrijven? >>> Klik hier voor het inschrijfformulier <<<

NB: Opzeggingen die voor 1 december in ons bezit zijn, gaan in per 1 januari daaropvolgend. Restitutie van lidmaatschapsgeld is niet mogelijk.

Heb je vragen over het lidmaatschap? Vind je antwoord bij FAQ Lidmaatschap.