Vo-raad: Scan Passend Onderwijs

logo VO raadDe scan Passend Onderwijs geeft u inzicht in het passend onderwijs bij u op school. Er zijn geen ‘goede’ of ‘foute’ antwoorden: de uitkomsten van deze scan geven een helder beeld van de stand van zaken, geeft aanknopings­punten voor gesprekken, maakt ontwikkelgebieden zichtbaar en helpt bij de evaluatie van de voortgang van het passend onderwijs.

De gesprekshandleiding geeft u handvatten voor dit gesprek en bevat tips om tot een werkplan met actiepunten te komen. De scan bestaat uit zeven domeinen en kan worden ingevuld door iedereen die op professionele manier betrokken is bij onderwijs en leerlingen. Zo werken wij samen aan een passende plek voor iedere leerling!

De scan Passend Onderwijs is samen met onze partners CNV onderwijs, AOb, NJI en de NVS-NVL en vertegenwoordigers van samenwerkingsverbanden en scholen ontwikkeld.

Contact

De scan is ontwikkelt door het Steunpunt Passend Onderwijs van de VO-raad. Dit steunpunt ondersteunt scholen, schoolbesturen en samenwerkingsverbanden in het voortgezet onderwijs bij de invoering van passend onderwijs. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via 030 232 48 00 en steunpuntpassendonderwijs@vo-raad.nl

Aan de slag met een demo-scan.
Hier kunt u zich aanmelden voor de schoolscan. 

Bron: https://scanpassendonderwijs.nl/

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten door middel van onze nieuwsbrief.

Contact

Bureau NVS-NVL

Mauritsstraat 100
3583 HW Utrecht
tel: 030-2543929
bureau[at]nvs-nvl.nl

Openingstijden bureau NVS-NVL 
Maandag t/m donderdag: 09.00 tot 16.45 uur. 

Neem contact met ons op

Bij de Les

Back to top