Congres: ‘Anders doen denken’ in het onderwijs door Marinka Kuijpers

C4TlONVWQAEwQzbWij zijn verheugd het congres 'Anders doen denken in het Onderwijs’ aan te kondigen. Op 21 juni organiseert Leerstoel Leeromgeving & -leerloopbanen van Marinka Kuijpers dit evenement in samenwerking met de NVS-NVL

Tijdens 'Anders doen denken in het Onderwijs’ zal u via diverse lezingen en workshops op zoek gaan naar vernieuwing in het onderwijs. Hoe kunnen onderwijs, beroepspraktijk en wetenschap de krachten bundelen om veranderingen ook verbeteringen te laten worden?

De arbeidsmarkt verandert. Jongeren moeten leren omgaan met onzekerheid in hun loopbaan. Het ministerie OCW stelt nieuwe eisen aan het onderwijs. Kortom: het onderwijs heeft een nieuwe opdracht. Maar hoe zorgen we ervoor dat het onderwijs dan ook écht anders wordt? Dat het leiden en begeleiden door docenten en managers verandert, zodat jongeren handvatten krijgen om zichzelf te kunnen handhaven in een veranderende wereld?

Het congres is bedoeld voor docenten, loopbaanbegeleiders, (HR)managers uit het vo, mbo en hbo. Lezingen worden gegeven door Prof. dr. Jelle Jolles, Prof. dr. Rob Martens, journalist Anja Vink en cabaretier Ivo Mijland. In de workshops dagen vernieuwers in het onderwijs je uit om anders te denken en te doen op het gebied van je eigen loopbaan, begeleiden van jongeren en werknemers, samenwerking, ICT en innovatie van onderwijs.
Kijk voor het volledige programma op onze congreswebsite.

Praktische informatie 
Datum
:        Woensdag 21 juni van 9.00 tot 16.30 uur
Locatie:        Universiteit Wageningen, Gebouw 103 Orion, Bronland 1, Wageningen
Kosten:        €95 (Let op: afrekenen gebeurt direct online, dus zorg dat u uw betaalgegevens bij de hand heeft. Het is niet mogelijk om dit met behulp van een factuur te doen.)
Aanmelden:  www.leerloopbanen.nl 
Per workshop is een maximum aantal deelnemers. 

Lees meer via de flyer van de conferentie.

Meer informatie via Marina.Pongraz@ou.nl of via bureau@nvs-nvl.nl
U kunt ook bellen naar het bureau van de NVS-NVL: 030-2543929

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten door middel van onze nieuwsbrief.

Contact

Bureau NVS-NVL

Mauritsstraat 100
3583 HW Utrecht
tel: 030-2543929
bureau[at]nvs-nvl.nl

Openingstijden bureau NVS-NVL 
Maandag t/m donderdag: 09.00 tot 16.45 uur. 

Neem contact met ons op

Bij de Les

Back to top