LOB Congres 2020 - Kom 'een bakkie doen' in het LOB Café

Op zoek naar wie je wil zijn in de wereld van morgen, maar kom je er als decaan, loopbaancoach, mentor of LOB’er niet uit met een dilemma van vandaag? Ben je bijvoorbeeld benieuwd of het aantal uren dat je voor je functie krijgt wel voldoende is; dat dit aan de richtlijn voldoet? Heb je hulp nodig om je leidinggevenden te overtuigen van jouw bijzonder sterke plannen rondom het beleid op LOB? Kom naar ons LOB Café tijdens het LOB Congres 2020!

Banner 13 feb

In een ontspannen cafésfeer zitten experts van de NVS-NVL tijdens het LOB Congres klaar om jou te helpen met een aan LOB gerelateerde vraag. Ze nemen ruim de tijd om je verder op weg te helpen. Het LOB Café vindt plaats tijdens de workshoprondes, waardoor je feitelijk in staat wordt gesteld om de inhoud van een workshop helemaal op maat te maken naar jouw leerwens. Er is in het LOB Café bovendien ruimte om met collega’s en congresbezoekers in gesprek te gaan over je werkpraktijk. Breid je netwerk uit en leer van collega’s uit andere delen van het land.

Het klappen van de LOB-zweep

De NVS-NVL en haar leden zijn betrokken bij landelijke, aan LOB-gerelateerde projecten, hebben korte lijnen met de overheid en het ministerie van OCW (en hebben zodoende actuele kennis van nieuwe plannen en regelgeving) en werken er hard aan om LOB een vaste plaats binnen het nieuwe schoolcurriculum te krijgen in het project Curriculum.nu dat in oktober afgerond werd. Bij al deze activiteiten en contacten zijn ervaren medewerkers en leden van de NVS-NVL betrokken. Dit zijn decanen en begeleiders (vo en mbo) die het klappen van de LOB-zweep kennen. Zij geven jou tijdens deze interactieve kennisronde heel concreet en persoonlijk antwoorden op vragen waartegen je in de praktijk aanloopt.

Per expert delen we maximaal vier deelnemers in, zodat je in een kleine en intieme setting van en met elkaar leert. En wie weet hou je er aan het einde van de LOB Café-gesprekken ook nog wel een paar goede sparringpartners aan over bovendien. Meld je aan voor het LOB Congres 2020 op 13 februari om naar het LOB Café te komen. Experts die voor je klaar zitten, zijn o.a. Rolf Nijman (medeorganisator van het congres en trainer bij de NVS-NVL Academie), Sandra Mors (beleidsmedewerker LOB bij de NVS-NVL), Peter Huwae (‘Mr. LOB’, oud-beleidsmedewerker LOB en drijvende kracht achter de Kwaliteitsagenda LOB), Francis Gremmen, Inge Kirsten (Ridder in de Orde LOB) en anderen.

Alle informatie over het LOB Congres 2020

Wil je weten welke workshops je nog meer kunt volgen op het LOB Congres? Of wil je meer lezen over de inspirerende spreker Jan Bransen, die de dag opent én een workshop geeft over zijn lezing? Kijk voor alle informatie op de congreswebsite: www.nvs-nvl.nl/lobcongres