Uitnodiging: kom naar de ledenbijeenkomsten van de NVS-NVL

We nodigen je van harte uit om op een of twee dagen van dit schooljaar met ons mee te denken over de koers van de NVS-NVL. Hoe kunnen we als vereniging bijdragen aan jouw dagelijkse werkpraktijk?

ledenbijeenkomst

Op donderdag 13 december 2018 en op donderdag 23 mei 2019 houden wij onze tweejaarlijkse ledenbijeenkomsten. Tijdens deze beraden blikken we terug op de vereniginsactiviteiten van de afgelopen zes maanden en betrekken we aanwezigen interactief bij de plannen voor de komende tijd. De Ledenraad vervult hierin haar statutaire rol van stemming en vaststelling. Het tweede deel van de bijeenkomst wordt traditiegetrouw gevuld met inspiratie, ontmoeting en uitwisseling.

De exacte tijden en invulling volgen, maar houdt rekening met een start aan het einde van de middag en een eindtijd van 20.00u. Natuurlijk zorgen wij voor eten en drinken.

De ledenbijeenkomsten zijn gratis toegankelijk voor alle leden van de NVS-NVL, maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus gauw aan bij Petra van Gool via p.vangool@nvs-nvl.nl