Website van de NVS-NVL Academie vernieuwd

Wij hebben de website van de NVS-NVL Academie vernieuwd. Hiermee maken wij het voor begeleiders in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs gemakkelijk om een cursus, training of trainingsmodule te vinden die bij hem of haar past.

NVS NVL academie logo rgb

Kijk op nvs-nvl.nl/academie

De missie van de NVS-NVL is leerlingen naar hun optimale toekomst begeleiden. Wij vinden dat alle leerlingen recht hebben op goede begeleiding en we geloven dat alleen deskundige, vaardige en lerende onderwijsprofessionals goede begeleiding kunnen bieden, faciliteren of coördineren. Daarom hebben wij de NVS-NVL Academie opgericht. Binnen de NVS-NVL Academie bieden we  (na)scholingsaanbod langs de leerlijnen Loopbaanontwikkeling en Leerlingondersteuning. Beide leerlijnen komen goed uit de verf op de nieuwe website: bezoekers maken bij binnenkomst al een keuze, om zo snel uit te komen bij de training die bij hun leervraag past. Wisselen tussen het aanbod van de leerlijnen is daarna geen probleem.

Divers aanbod

Het aanbod op de website van de NVS-NVL Academie is divers: startende begeleiders helpen we op weg met de Basiscursus Decanaat en de Basiscursus Zorg- en Ondersteuningscoördinator, je kunt ruimschoots voldoende kennis opdoen rondom het thema Tussenjaar, Marinka Kuijpers leert je loopbaangesprekken voeren tijdens de Training Loopbaangesprekken aan, als zorgcoördinator krijg je Coaching on the Job en je leert de Kwaliteitsagenda LOB in de praktijk toe te passen. Nieuwsgierig naar het overige aanbod? Schroom niet te kijken.

Voeten in de klei

De trainers van de NVS-NVL Academie verdienden hun sporen op de werkvloer en weten als geen ander de theorie toepasbaar te maken voor jouw dagelijkse onderwijspraktijk. Daarmee onderscheidt de NVS-NVL Academie zich van andere aanbieders. Het meeste van ons aanbod is ook op maat aan te vragen voor decanenkringen, samenwerkingsverbanden, teams binnen de school en zelfs de hele school.