Wees welkom op onze LOB-regiobijeenkomst: donderdag 11 oktober

Denk je op 11 oktober mee over de Kwaliteitsagenda LOB en LOB binnen het project Curriculum.nu?

Onze beleidsmedewerkers Sandra Mors en Marc Drenth nodigen je uit voor onze gratis LOB-regiobijeenkomst op 11 oktober van 13.30 tot 17.00 uur, op onze nieuwe locatie in hartje Utrecht. Doel: inspireren en uitwisselen.

Banner Regiobijeenkomst

Wat gaan we doen?

Het afgelopen jaar hebben wij, in samenwerking met de VO-Raad, LAKS en de VvSL, de Kwaliteitsagenda LOB ontwikkeld. Wij zijn benieuwd hoe deze op scholen ‘geland’ is. Kun je er als decaan iets mee? Hoe kunnen wij helpen de kwaliteitsagenda in te zetten?

Daarnaast vertellen we jullie graag over Curriculum.nu, het project dat voortkwam uit #Onderwijs2032. Wij doen er alles aan om de ontwikkelgroepen van de leergebieden handvatten te geven, om LOB te verweven en te borgen binnen het onderwijs van de toekomst. Wat willen jullie dat wij hen meegeven voor de toekomst van LOB?

Aamelden is geheel gratis, maar wacht niet te lang, want plaatsen zijn beperkt. Uiteraard zijn alle LOB'ers welkom, ook als je niet uit de regio Utrecht komt. Mail naar s.mors@nvs-nvl.nl om je plaats te reserveren.