Denk mee over ‘Informatie-keuzehulp voor zelfbeschadigend gedrag bij jongeren’

Voor de ontwikkeling van de ‘Informatie-keuzehulp voor zelfbeschadigend gedrag bij jongeren’ is het Trimbos-instituut op zoek naar zorgcoördinatoren/mentoren/leerlingbegeleiders die willen deelnemen aan een groepsgesprek.

Zelfbeschadigend gedrag komt regelmatig voor bij jongeren. Daarvoor gepaste hulp vinden is niet eenvoudig. Om jongeren (en hun naasten) te ondersteunen bij het kiezen van adequate hulp gaan we een informatie-keuzehulp ontwikkelen die daarbij kan helpen. De informatie-keuzehulp is voor jongeren en de professionals werkzaam op scholen (zorgcoördinatoren / -adviesteams van middelbaar- en middelbaarberoepsonderwijs), in de jeugdgezondheidszorg, schoolmaatschappelijk werk, de ouder- en kind teams/centra jeugd en gezin, jeugd- en wijkteams en in de huisartsenzorg.

Uitnodiging

Om de informatie-keuzehulp te kunnen ontwikkelen wil het Trimbos graag weten welke informatie jij denkt dat jongeren (14-22 jaar) met zelfbeschadigend gedrag nodig hebben. Door je ervaring in het werken met jongeren denken we dat je weet welke informatie nodig is. Zou je deze informatie met ons willen delen? We zoeken maximaal 8 professionals die hierover in gesprek willen met ons. Er is een vergoeding beschikbaar.

Download hier de hele uitnodiging (.doc)

Meer informatie en aanmelden?

Kijk op de website van Trimbos of neem contact op met Henny Sinnema (Trimbos-instituut, hsinnema@trimbos.nl of 030-2959225) of Dwayne Meijnckens (Stichting Zelfbeschadiging, dwayne@zelfbeschadiging.nl).