Voor in uw agenda: op 9 november organiseert de NVS-NVL de inspiratiesessie 'Voorbij de Beroepsstandaard: van theorie naar praktijk in het vo en mbo'. Tijdens deze inspiaratiesessie onderzoekt u samen met collega's hoe u de Beroepsstandaard voor de Zorgcoördinator in de praktijk kan toepassen.

Lees meer...

Vo-decaan Yvonne Vos was vorige week namens de NVS-NVL aanwezig bij de DUO-bijeenkomst met decanenorganisaties. In het artikel hieronder vat zij puntsgewijs het meest belangrijke nieuws voor u samen.

Lees meer...

Iedereen tot 55 jaar die geen recht meer heeft op studiefinanciering, kan met ingang van studiejaar 2017-2018 geld lenen om collegegeld of lesgeld te betalen. Vanaf donderdag 8 juni kan daarvoor al het levenlanglerenkrediet worden aangevraagd. 

Lees meer...

NVS-NVL-ambassadeur en trainer Mireille Aalfs onderzoekt op welke wijze de mbo-methode ‘Keuzedeel voorbereiding hbo’ aangepast kan worden, zodat deze ook bruikbaar wordt op het havo. Op 7 juni komt zij met decanen en docenten uit het havo en hbo bijeen om te bespreken wat havisten nodig hebben om beter uit de startblokken te komen op het hbo.

Lees meer...

Met trots presenteren wij de NVS-NVL Academie, met professionaliseringsaanbod voor begeleiders in het vo en mbo. Om de lancering op 24 mei te vieren, bieden we 10% korting op ons hele professionaliseringsaanbod! Deze actie loopt tot 1 augustus 2017. Kijk voor al ons aanbod en de voorwaarden op onze Academie-website nvs-nvl.nl/academie.

Lees meer...