09. Young Lady Business Academy voor meisjes van 15-24 jaar

Middagprogramma

Deelnemers aan deze workshop krijgen alle informatie over de Young Lady Business Academy zodat zij hun leerlingen hierover kunnen voorlichten. De YLBA is een non-profit initiatief van Zakenvrouw 2017 Elske Doets. Het hoofddoel van de YLBA is om het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van jonge, ambitieuze vrouwen in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Young Lady Business Academy
Het programma van de Young Lady Business Academy is kort en intensief, een soort snelkookpan. Een aantal vaste thema’s zoals onderhandelen, zelfvertrouwen, netwerken (fysiek en online), presentatie, lef, leiderschap, neurowetenschap, design thinking, time- management en marketing komen in elke editie voorbij. Evenals concrete vragen als ‘hoe verdien ik mijn geld?’ en ‘hoe start ik mijn bedrijf?’

De onmisbare ‘drive’ van Elske Doets
De YLBA is een non-profit initiatief van Zakenvrouw 2017 Elske Doets. Niet alleen is zij als zelfverzekerde zakenvrouw een inspirerend rolmodel voor de Young Ladies. Maar juist ook door het besef dat zijzelf, nog steeds, maar een deel van haar potentie gebruikt, staat zij letterlijk en figuurlijk naast de Young Ladies en reist zij met hen mee naar nieuwe vergezichten. YLBA heeft daardoor het karakter van een fantastische, gezamenlijke ontdekkingstocht. Met als doel kansengelijkheid niet langer een theoretisch onderwerp te laten zijn op de opiniepagina’s van kranten, maar dagelijkse realiteit.

 

Doelgroep

Vso/vmbo/havo/vwo/mbo/pro

Werkvorm

Interactieve lezing

Workshopgever

Elske Doets Young Lady Business Academy www.ylba.nl

 

Aanmelden