Nieuws

 • 12 januari 2021

   

  De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) is een samenwerkingsverband van 37 landen om sociaal en economisch beleid te bespreken, te bestuderen en te coördineren. De OECD heeft aangekondigd onderzoek te zullen doen naar Loopbaanontwikkeling in tijden van COVID-19.  

 • 11 januari 2021

  Jongeren hebben soms voor hun stage of werk een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. Wat is een VOG eigenlijk? Waar kijkt Justis naar bij de VOG-screening en wat wordt er meegenomen bij de screening? En wat kan iemand doen als de VOG is afgewezen? Op donderdag 4 februari 2021 organiseert Justis een webinar speciaal voor schooldecanen, loopbaan-, studiebegeleiders en andere professionals die met jongeren werken. 

 • 13 december 2020

  Online conferentie 10 maart 2021 - Passend Onderwijs Hoe nu samen verder?
  Alle leerlingen zoveel mogelijk thuisnabij en gezamenlijk laten leren. Dat is de ambitie die voortkomt uit de evaluatie passend onderwijs. In deze ambitie zit een duidelijke opdracht voor de onderwijsprofessionals: zij moeten steeds beter in staat zijn om de benodigde ondersteuning te bieden voor de leerlingen in de school. 

 • 10 december 2020

  In verband met het vertrek van onze collega zijn wij op zoek naar een Coördinator voor de NVS-NVL Academie (24-32 uur p/w). Herken jij jezelf in deze woorden: hart voor onderwijs, pionier, verbindende bouwer en een onderzoekende houding? Lees dan verder voor de volledige functieomschrijving en solliciteer vóór 10 januari 2021.

 • 30 november 2020

  Sinds maart 2020 delen we de belangrijkste informatie en tips over de gevolgen van de coronamaatregelen voor het vo en mbo. Ook dit schooljaar zullen we actuele informatie delen over begeleiding, aanmelddata, studiekeuze, examens en meer.

 • 25 november 2020

  ‘Mevrouw, ik ben echt te ziek om de online les te volgen…’ In tijden van crisis is alles geoorloofd, zal ze misschien gedacht hebben. En niet alleen zij, maar tal van studenten ervaren dit ‘ongemak’. Met de beste bedoelingen van de wereld kraakt mijn hoofd zich over de beelden die horen bij een 'te ziek zijn' voor online les.

 • 19 november 2020

  Maandag 16 november vond het Notaoverleg plaats waarin de Evaluatie Passend Onderwijs besproken werd met een delegatie afgevaardigden van de diverse politieke partijen.

NVS-NVL

mariahoek klein

Het bureau van NVS-NVL is gevestigd aan:

 

Mariahoek 16-17 
3511 LG Utrecht
Tel: 030-7609760

 

E-mail: bureau@nvs-nvl.nl

 

Openingstijden bureau NVS-NVL:
Maandag t/m donderdag: 09.00 tot 16.30 uur.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten door middel van onze nieuwsbrief.

 

Abonnee worden?

 BDL Cover juni2015 klein
Ontvang het magazine Bij de Les zes keer per jaar.

 

Word vandaag nog abonnee.