Nieuws

 • 29 juli 2021

  Met ingang van 1 augustus 2021 zijn de NVS-NVL en de VvSL formeel gefuseerd en gaan we samen verder als één nieuwe vereniging voor begeleiders in het onderwijs.

 • 28 juli 2021

  In verband met het vertrek van onze collega zijn wij per direct op zoek naar een Content- en communicatiemedewerker (24-28 uur p/w). Heb jij een ijzersterk gevoel voor tekst en context en vind jij het leuk om mee te bouwen aan een organisatie in wording? Lees dan verder voor de volledige functieomschrijving. 

 • 25 juni 2021

  De NVS-NVL en de Vereniging voor Schooldecanen en Loopbaanbegeleiders (VvSL) gaan samen verder als één gezamenlijke vereniging voor (loopbaan)begeleiders van jongeren in het onderwijs. Hoewel de fusie aanvankelijk gepland stond op 1 juli a.s., is de uiteindelijke fusiedatum 1 augustus geworden.

 • 02 juni 2021

  Wat kunnen we in Europa van elkaar leren met betrekking tot gender typering in communicatie, socialisatie, onderwijspraktijkvoorbeelden en wat kunnen wij als professionals bijdragen aan gelijke kansen in studie- en beroepsmogelijkheden. Loopbaanexpert en beleidsmedewerker LOB Sandra Mors schrijft in dit artikel over het driedaagse internationale congres georganiseerd door het Frans Nationaal Agentschap Erasmus+ dat eind mei 2021 in verband met het Coronavirus online plaats vond.

 • 02 juni 2021

  Begeleiders in het onderwijs en leerplichtambtenaren (LPA) spraken op 20 mei tijdens, een door de NVS-NVL en Ingrado georganiseerde, online bijeenkomst over de samenwerking tussen de scholen en leerplicht.

 • 06 juni 2021

  De komende jaren worden de gemengde leerweg (GL) en de theoretische leerweg (TL) van het vmbo samengevoegd tot één nieuwe leerweg. Lees hier de laatste updates rondom de ontwikkelingen.

 • 31 mei 2021

  In de afgelopen weken is er, na het besluit van het Kabinet dat de vo-scholen vanaf 7 juni weer open moeten zijn, veel onrust ontstaan. Daarbij liepen zoals vaker de laatste tijd de meningen ver uiteen, leraren en begeleider die blij waren dat alle leerlingen weer naar school kunnen komen maar ook personeelsleden, ouders en leerlingen die zich grote zorgen maken over hun gezondheid. Voor het weekend schreef de FvOv (waarbij de NVS-NVL is aangesloten) samen met de AOb, CNV Onderwijs, FNV en LIA een brief naar de leden van de vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gestuurd waarin partijen aangeven dat volledige en verplichte opening van het vo op de manier die het Kabinet stelt niet strookt met het OMT-advies en daarom niet veilig is.

NVS-NVL

mariahoek klein

Het bureau van NVS-NVL is gevestigd aan:

 

Mariahoek 16-17 
3511 LG Utrecht
Tel: 030-7609760

 

E-mail: bureau@nvs-nvl.nl

 

Openingstijden bureau NVS-NVL:
Maandag t/m donderdag: 09.00 tot 16.30 uur.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten door middel van onze nieuwsbrief.

 

Abonnee worden?

 BDL Cover juni2015 klein
Ontvang het magazine Bij de Les zes keer per jaar.

 

Word vandaag nog abonnee.