Inhoud

Behalve het volgen van een workshop, kun je er ook voor kiezen om bij een leertafel aan te schuiven. We nodigen je uit om mee te denken over de thema's die aan de tafels besproken worden. Je komt dus informatie brengen, maar ook halen. En wie weet wordt er zelfs consensus bereikt tussen de gesprespartners en ga je naar huis met nieuwe ideeën en inzichten. Er zijn drie leertafels, met acht deelnemers per tafel en één gespreksleider. Je start bij je eerste voorkeur, maar je mag later ook bij andere tafes aanschuiven.

Lees meer...

Aan het einde van deze workshop herken je innerlijke processen als het gaat om keuzes maken in je werk, weet je al wat meer over Voice Dialogue en heb je een goed beeld van de module ‘Keuzes maken met Voice Dialogue’ van de NVS-NVL Academie.

Lees meer...

Om tot succesvolle ondersteuning van leerlingen te komen, is goede communicatie en samenwerking met ouders essentieel. Dat beseffen we allemaal. Hoe kan dat er in de praktijk uitzien? Een geslaagd voorbeeld daarvan laten we zien tijdens deze workshop.

Lees meer...