10 items tagged "Cursus"

 • Basismodule decanaat

  student met boekenVoor iedereen die begint of onlangs begonnen is aan de taak of functie van decaan is deze basismodule onmisbaar! In twee dagen wordt u meegenomen langs alle belangrijke thema's die bij het decanaat komen kijken. 

 • Cursusaanbod

  dameDe trainingen en cursussen van de NVS-NVL zijn gericht op het verwerven en verbeteren van kennis en vaardigheden van decanen, leerlingbegeleiders, mentoren en zorgcoördinatoren ten behoeve van hun professionaliteit. Ze worden verzorgd door trainers van de vereniging; gepassioneerde vakmensen ‘uit het veld’ die hun kennis en kunde graag overbrengen met behulp van professioneel samengesteld cursusmateriaal.

   

   

   

   


 • Cursusaanbod NVS-NVL gecertificeerd door CRKBO

  CRKBO InstellingDe NVS-NVL wil toekomstbestendige en kwalitatief hoogstaande trainingen en cursussen aan leden en aan overige belangstellenden aanbieden. Om de kwaliteit van ons opleidingsaanbod extern te waarborgen heeft de NVS-NVL zich geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, als onderwijsinstelling die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

 • Drie nieuwe eendaagse LOB cursussen in schooljaar 2015-2016

  docent voor schoolbordIn het schooljaar 2015-2016 starten we met drie nieuwe eendaagse cursussen rondom LOB: LOB en mentoraat, ouderbetrokkenheid en LOB, vernieuwing vmbo en LOB. Schrijf u voor de vakantie nog in, dan bent u verzekerd van een plek!

 • Gratis pilot nieuwe opleidingen rondom LOB

  Groep leerlingen gemengdDe NVS-NVL heeft voor komend schooljaar een aantal nieuwe eendaagse trainingen voor decanen ontwikkeld. De trainers willen de scholing zoveel mogelijk afstemmen op de behoefte van decanen en daartoe wordt op 21 mei een gratis pilot gehouden, waarbij uw mening wordt gevraagd om de trainingen te kunnen verbeteren.

 • LOB in het vernieuwde vmbo

  leerling meisje 2

  De vernieuwing van het vmbo is met ingang van 2016 van start gegaan. Onderdeel van deze vernieuwing is de daadwerkelijke integratie van LOB in het kerndeel van de profiel- en keuzevakken van de nieuwe examenprogramma’s. De cursus ‘LOB in het vernieuwde vmbo’ speelt direct in op deze uitdaging. 

 • Nieuw cursusaanbod voor leerlingenzorg in het vo en mbo

  docent leerling jongenDit jaar start de NVS-NVL met een aantal nieuwe cursussen en trainingen, die zich richten op leerlingbegeleiders, counselors, mentoren en zorgcoördinatoren. Al deze cursussen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd.

 • Online introductiemodule 'Kennismaking met LOB'

  Kennismaking met LOB logo webformaatDeze gratis online module laat beginnende decanen in het voortgezet onderwijs kennismaken met LOB en geeft antwoord op vragen als: wat is LOB eigenlijk? Wat zijn loopbaancompetenties? Wat is de rol en positie van het decanaat? En hoe kan ik zelf concreet aan de slag met LOB? 

  Een startende decaan komt er in de praktijk vaak niet aan toe om uitgebreid over deze vragen na te denken, maar ze zijn wel heel belangrijk. De nieuwe module helpt de startende decaan opweg!

 • Ouderbetrokkenheid en LOB

  vragen ouders webformaatU krijgt inzicht in de vragen van ouders, u ontdekt hoe u ouders kunt betrekken bij LOB, u verdiept zich in achtergrondmaterialen over oudercommunicatie en bespreekt een aantal praktische situaties.

 • Training loopbaanreflectiegesprekken met korting voor leden

  4 Loopbaangroep - Marinka Marionette Nard samen 2014 close-upWil je beter in staat zijn om leerlingen te activeren tijdens een loopbaangesprek? En wil je getraind worden door Prof. Dr. Marinka Kuijpers, grondlegger van de loopbaancompetenties, of één van de andere landelijke experts; Marionette Vogels of Nard Kronenberg?

   

EasyTagCloud v2.8

Contact

Bureau NVS-NVL

Mauritsstraat 100
3583 HW Utrecht
tel: 030-2543929
bureau[at]nvs-nvl.nl

Openingstijden bureau NVS-NVL 
Maandag t/m donderdag: 09.00 tot 16.45 uur. 

Neem contact met ons op

Bij de Les

Back to top