Jongeren succesvol begeleiden naar hun optimale toekomst binnen de maatschappij van de toekomst. Wij geloven dat alleen professionele begeleiders hiertoe in staat zijn; begeleiders die blijven groeien in hun vak en in hun rol. Begeleiders die er gezamenlijk voor gaan om begeleiding steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Met ons cursusaanbod helpen we begeleiders om constant het beste uit zichzelf, uit de school en uit hun leerlingen en studenten te halen.

Ons aanbod bestaat uit cursussen, trainingen, congressen en maatwerk voor begeleiders en begeleiding in het VO en MBO. Wij stimuleren onze achterban om een professional te worden en te blijven. Wij helpen individuele begeleiders, teams en zelfs hele scholen om van en met elkaar te leren.

Je kunt ook bij ons terecht voor cursussen, (online)trainingen, workshops, intervisie en coaching on the job. Bijna al ons aanbod kan ook op maat worden gemaakt voor jouw team, kring, SWV of de hele school. Meer info? Mail naar academie@nvs-nvl.nl