Kennis-, netwerk- én informatiemarkt

Wij zijn van alle markten thuis!
Daarom bieden wij je naast alle workshops en sprekers ook nog onze drie verschillende markten. Zonder je vooraf op te geven, kun je hier kennis halen én delen, een goed gesprek aangaan en kennis maken met collega’s uit het land.

1. De Kennismarkt

Verdeeld over vijf thema's staan hier experts uit het werkveld die je graag van alles (en nog wat) vertellen over dit thema. Stel hier al je vragen die je hebt en verlaat de Kennismarkt als een wijzer mens.

De thema's
1. Sociale veiligheid en radicalisering (expert: Leon Meijs)
2. LWOO-PRO opting out (expert: Co de Custer)
3. Aanscherping meldcode (expert: Martenjan Poortinga)
4. Privacywet (AVG): wat verandert er per 25 mei en waar moet je rekening mee houden?
5. NVS-NVL Academie: diverse experts beantwoorden vragen over diverse thema's

2. De Netwerkmarkt

Hier staan drie statafels, elk gekoppeld aan een ander onderwerp. Ga per tafel met elkaar in gesprek over deze onderwerpen: kom informatie halen, maar ook zeker brengen. Wissel kennis met elkaar uit, en ervaringen. Laat het thema leidend zijn voor een goed gesprek!

De thema's
1. Vernieuwing? En jouw rol als zorgcoördinator dan?
2. Hoe passend kun je het maken?
3. Arrangementen? Wij doen het zo!

3. De Informatiemarkt

Op de Informatiemarkt staan externe partijen en standhouders die hun kennis van de markt en de ontwikkelingen daarbinnen hebben vertaald naar middelen en methodes die jou in je dagelijkse pratijk kunnen helpen. Heb je interesse in een stand en/of wil je een flyer in onze congrestas? Neem dan contact op met Petra van Gool (p.vangool@nvs-nvl.nl of 030-2543929)