Nieuws

 • 04 juli 2019

  Minister Slob stelt 231 miljoen euro beschikbaar om techniekonderwijs te verbeteren. Dat schrijft minister Slob aan de Tweede Kamer. In dezelfde brief gaat hij in op de monitor ‘De vernieuwing vmbo: hoe geven scholen vorm aan de nieuwe profielen, keuzevakken en lob?’. Er is een LOB-inhaalslag gemaakt op het vmbo. In dit artikel reageert beleidsmedewerker Sandra Mors op de Kamerbrief van Slob.

 • 12 juni 2019

  Van 16 t/m 21 september organiseert Noloc de Week van de Loopbaan. Wij dragen deze week vanuit de NVS-NVL een warm hart toe!

 • 03 juni 2019

  Het is het allerergste dat je op school kan overkomen. Een leerling verliezen. Onze vaste columnist overkwam het. Hoe ga je er mee om? Persoonlijk? Met de klas? Hoe verwerk je zulk verdriet?

 • 23 mei 2019

  De 51e druk van onze volledig geüpdatete uitgave Kinderbijslag t/m Studiefinanciering is verstuurd naar alle decanen die lid zijn van de NVS-NVL. In dit boekje staan alle regelingen en bedragen rondom tegemoetkoming, kinderbijslag en studiefinanciering: onmisbaar voor decanen!

 • 22 mei 2019

  Wilt je jouw portfolio van Registerleraar behouden? Dan kunt u deze zelf overzetten door u aan te melden. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om je portfoliogegevens uit het vrijwillige register over te zetten.

 • 03 juli 2014

  De vraag die ons het meest gesteld wordt: hoe word ik decaan? Gevolgd door: waar kan ik er voor studeren of waar kan ik tot decaan worden opgeleid? Er is geen eenduidig antwoord op deze vragen, want ook voor het decanaat geldt dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Dit artikel is een korte routebeschrijving.

 • 19 mei 2019

  Privacy in het onderwijs: wat kan, mag en moet na invoering van de AVG? We krijgen er nog steeds veel vragen over. Hieronder geven we een aantal links naar verhelderende tools en interviews. Heb je naar aanleiding hiervan toch nog vragen? Je kunt ze stellen aan onze beleidsmedewerker Elzeline Bergisch op e.bergisch@nvs-nvl.nl.

NVS-NVL

mariahoek klein

Het bureau van NVS-NVL is gevestigd aan:

 

Mariahoek 16-17 
3511 LG Utrecht
Tel: 030-7609760

 

E-mail: bureau@nvs-nvl.nl

 

Openingstijden bureau NVS-NVL:
Maandag t/m donderdag: 09.00 tot 16.30 uur.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten door middel van onze nieuwsbrief.

 

Abonnee worden?

 BDL Cover juni2015 klein
Ontvang het magazine Bij de Les 8 keer per jaar.

 

Word vandaag nog abonnee.