Abonnement

 

Nu inschrijven 
als abonnee

BDL mei 2015Acht maal per jaar verschijnt bij de NVS-NVL het informatieve, inspirerende en opiniërende onderwijsblad Bij de Les. Bij de Les staat midden in het onderwijs en volgt trends en ontwikkelingen op de voet.

Bij het lidmaatschap van de NVS-NVL is een abonnement op Bij de Les inbegrepen.

Een abonnement kost € 65,- per kalenderjaar; er is een apart tarief voor meervoudige abonnementen op hetzelfde bezorgadres. Informeer hiernaar bij ons bureau: bureau[at]nvs-nvl.nl.

Losse nummers zijn verkrijgbaar à € 10,- (exclusief verzendkosten).

Abonnementen die zijn ingegaan ná 31 december 2011 worden maandelijks stilzwijgend verlengd, tenzij onze administratie vóór de 1e van de maand die vooraf gaat aan de maand van opzegging een bericht van opzegging van u heeft ontvangen op dezelfde wijze waarop u het abonnement bent aangegaan. 

Voor leden van NVS-NVL geldt deze regeling niet. Leden van NVS-NVL ontvangen Bij de Les gratis. Het lidmaatschap van de vereniging loopt per kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd, tenzij onze administratie vóór 1 december schriftelijk of per e-mail een bericht van opzegging heeft ontvangen: bureau@nvs-nvl.nl. Uitgever en redactie van Bij de Les zijn niet verantwoordelijk voor enig handelen op grond van de in Bij de Les gegeven adviezen en/of gedane mededelingen.

 

Meer lezen:

Redactie

Auteursinstructies

Artikelen

Adverteren

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten door middel van onze nieuwsbrief.

Contact

Bureau NVS-NVL

Mauritsstraat 100
3583 HW Utrecht
tel: 030-2543929
bureau[at]nvs-nvl.nl

Openingstijden bureau NVS-NVL 
Maandag t/m donderdag: 09.00 tot 16.45 uur. 

Neem contact met ons op

Bij de Les

Back to top