De Kwaliteitsagenda LOB beschrijft een sluitende aanpak van LOB: van visie en beleid naar concrete activiteiten en een systematisch plan voor kwaliteitsbewaking. De Trainingsmodule ‘Kwaliteitsbewaking van LOB in de school’ gaat in op dit laatste: een systematisch plan voor kwaliteitsbewaking. Hierdoor wordt LOB verbeterd en beter geborgd in de school. In 2,5 tot 3 uur leren ervaren decanen, lob-begeleiders, loopbaancoaches en/ of leidinggevenden hoe je LOB zichtbaar in de kwaliteitscyclus opneemt. Daarnaast krijgen deelnemers handvatten aangereikt om LOB te monitoren en te evalueren en leren ze hoe je op basis hiervan verbeteringen doorvoert.

Resultaat

• Deelnemers weten hoe je LOB continu kunt verbeteren
• Deelnemers hebben handvatten om LOB in de school te monitoren en te evalueren
• Deelnemers kunnen de ontwikkelingen van leerlingen zichtbaar maken

Over onze trainingsmodules

Al onze trainingsmodules zijn ontwikkeld door de trainers van de NVS-NVL Academie. Zij verdienden hun sporen in de praktijk en delen hun kennis nu met het werkveld. Reserveer één of meerdere trainingsmodules die van belang zijn voor het professioneel handelen van decanen, lob-begeleiders, loopbaancoaches, leidinggevenden en mentoren in je school. Reserveer ze voor je decanenkring of laat ze op maat maken voor de wensen van jouw team op school.

De vanaf-prijs voor deze module tot tien deelnemers bedraagt € 1000. Bij 11 tot 20 deelnemers is de vanaf-prijs € 1500. Bij afname van drie modules of meer geven we een korting van 10% op de extra modules.

Wil je de Trainingsmodule Kwaliteitsbewaking van LOB in de school en/of meerdere modules aanvragen?

Neem dan contact op met onze academie-coördinator Ellen Rozeman
Mail: e.rozeman@nvs-nvl.nl
Telefoon: 030 – 760 97 64
of vul hieronder het contactformulier in.

Contactformulier

8 + 7 =