Beginnende zorg- en ondersteuningscoördinatoren, begeleiders passend onderwijs, orthopedagogen, maatschappelijk werkers en/of medewerkers van het samenwerkingsverband krijgen in deze trainingsmodule een stoomcursus wettelijke kaders. Deelnemers leren alles over de Wet Passend Onderwijs, de transformaties en transities en het beleidskader. We kijken ook naar indiceren en arrangeren, ontwikkelingsperspectief (opp), toelaatbaarheidsverklaring (tlv) en zorgplicht. Daarnaast praten we over de gezamenlijke opdracht in de aansluiting van zorg op onderwijs die scholen, samenwerkingsverband en gemeenten hebben. Deze trainingsmodule is gericht op kennisoverdracht, zodat de zorg- ondersteuningscoördinator met de benodigde basiskennis de deur uit gaat.
De Trainingsmodule Wettelijke kaders duurt 2,5 tot 3 uur en is gericht op maximaal leren van en met elkaar. Deelnemers hebben geen specifieke voorkennis nodig.

 

Over onze trainingsmodules

Al onze trainingsmodules zijn ontwikkeld door de trainers van de NVS-NVL Academie. Zij verdienden hun sporen in de praktijk en delen hun kennis nu met het werkveld. Reserveer één of meerdere trainingsmodules die van belang zijn voor het professioneel handelen van zorg- en ondersteuningscoördinatoren, begeleiders passend onderwijs, leidinggevenden met zorgtaken, orthopedagogen en maatschappelijk werkers in je school. Reserveer ze voor je samenwerkingsverband of laat ze op maat maken voor de wensen van jouw team op school.

De vanaf-prijs voor deze module tot tien deelnemers bedraagt € 1000. Bij 11 tot 20 deelnemers is de vanaf-prijs € 1500. Bij afname van drie modules of meer geven we een korting van 10% op de extra modules.

Wil je de Trainingsmodule Wettelijke kaders en/of meerdere modules aanvragen?

Neem contact op met academiecoördinator Ellen Rozeman door te mailen naar e.rozeman@nvs-nvl.nl, te bellen met 030-7609764 of door het formulier hieronder in te vullen.

Contactformulier

10 + 2 =