De Kwaliteitsagenda LOB beschrijft een sluitende aanpak van LOB: van visie en beleid naar concrete activiteiten en een systematisch plan voor kwaliteitsbewaking. De Trainingsmodule ‘Kwaliteitsbewaking van LOB in de school’ gaat in op dit laatste: een systematisch plan voor kwaliteitsbewaking en daarmee op de verbetering en borging van LOB in de school. In 2,5 tot 3 uur leren ervaren decanen, lob-begeleiders, loopbaancoaches en/ of leidinggevenden hoe je LOB zichtbaar in de kwaliteitscyclus opneemt. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt om LOB te monitoren en te evalueren en hoe je op basis hiervan verbeteringen doorvoert.

Resultaat

  • Je weet hoe je LOB continue kunt verbeteren
  • Je hebt handvatten om LOB in de school te monitoren en te evalueren
  • Je kunt de ontwikkelingen van leerlingen zichtbaar maken

 

Over onze trainingsmodules

Al onze trainingsmodules zijn ontwikkeld door de trainers van de NVS-NVL Academie. Zij verdienden hun sporen in de praktijk en delen hun kennis nu met het werkveld. Reserveer een of meerdere trainingsmodules en laat je bijspijkeren aan de hand van thema’s die van belang zijn voor het professioneel handelen van de decaan, lob-begeleiders, loopbaancoaches, leidinggevenden en mentoren in school. Reserveer ze voor je decanenkring of laat ze op maat maken voor de wensen van jouw team op school. Inschrijven als individu? Ook dat kan. Bij zes aanmeldingen prikken we een datum.

Een individuele inschrijver betaalt als lid van de NVS-NVL € 150 voor deze module. Niet-leden betalen € 210 euro. Kringen en teams op school kunnen contact opnemen voor een op maat gemaakte prijsopgaaf. Wil je de Trainingsmodule ‘Kwaliteitsbewaking van LOB in de school’ en/of meerdere modules aanvragen? Of wil je je als individu voor deze of meerdere modules aanmelden? Neem contact op met academiecoördinator Ellen Rozeman door te mailen naar e.rozeman@nvs-nvl, te bellen met 030-7609764 of door het formulier hieronder in te vullen.

Vul het contactformulier hieronder in om deze trainingsmodule te reserveren

8 + 9 =