De visie die een onderwijsprofessional heeft op zorg en ondersteuning bepaalt zijn of haar handelen. Tijdens deze trainingsmodule wisselen beginnende en ervaren zorg- en ondersteuningscoördinatoren, begeleiders passend onderwijs, orthopedagogen, maatschappelijk werkers en/of medewerkers van het samenwerkingsverband hun visie op zorg en ondersteuning met elkaar uit. Door met elkaar te praten over wat ondersteuning precies is, wat de grenzen ervan zijn en wat de missie en de cultuur van de school zijn, ontwikkelen deelnemers een eigen visie op ondersteuning binnen het vo of mbo en leren ze deze te verwoorden.De trainingsmodule Visie duurt 2,5 tot 3 uur en is gericht op leren van en met elkaar. Deelnemers hebben geen specifieke voorkennis nodig.

 

Over onze trainingsmodules

Al onze trainingsmodules zijn ontwikkeld door de trainers van de NVS-NVL Academie. Zij verdienden hun sporen in de praktijk en delen hun kennis nu met het werkveld. Reserveer één of meerdere trainingsmodules die van belang zijn voor het professioneel handelen van zorg- en ondersteuningscoördinatoren, begeleiders passend onderwijs, leidinggevenden met zorgtaken, orthopedagogen en maatschappelijk werkers in je school. Reserveer ze voor je samenwerkingsverband of laat ze op maat maken voor de wensen van jouw team op school.

De vanaf-prijs voor deze module tot tien deelnemers bedraagt € 1000. Bij 11 tot 20 deelnemers is de vanaf-prijs € 1500. Bij afname van drie modules of meer geven we een korting van 10% op de extra modules.

Wil je de Trainingsmodule Visie en/of meerdere modules aanvragen?

Neem dan contact op met academiecoördinator Ellen Rozeman door te mailen naar e.rozeman@nvs-nvl.nl, te bellen met 030-7609764 of door het formulier hieronder in te vullen.

Contactformulier

9 + 5 =