Onze Coördinator

‘Leerlingen helpen richting te geven aan hun loopbaan.’

Na haar studie sociale wetenschappen werkte Ellen Rozeman als projectleider bij Carrousel Groningen & Drenthe. Bij dit LOB-project doen vo-leerlingen ervaringen op in de beroepspraktijk, zodat zij een gemotiveerde keuze kunnen maken voor een vervolgopleiding of beroep. Dat is precies waar de drijfveer van Ellen ligt: leerlingen helpen richting te geven aan hun loopbaan.

Als coördinator binnen de NVS-NVL Academie vertaalt ze de professionaliseringsbehoefte van onze leden naar actueel scholingsaanbod. Ellen is onder de indruk van de kennis en expertise die er onder de leden al is op het gebied van loopbaanontwikkeling en leerlingondersteuning. In de Academie maakt ze die met haar trainers toepasbaar en toegankelijk: ‘Door te leren van elkaar en ervaringen te delen dagen we ons zelf uit deskundig te worden én te blijven.

Contactgegevens

Vragen of opmerkingen over ons aanbod? Wil je een LOB-training op maat aanvragen voor je decanenkring of met collega’s op school of ben je benieuwd de cursussen en workshops voor leerlingondersteuners? Neem contact op met Ellen Rozeman via e.rozeman@nvs-nvl.nl of 030 – 760 9 764.