Hoe staat LOB ervoor op jouw school? Doe de LOB-APK van de NVS-NVL!
Wat moet je doen om LOB op jouw school toekomstbestendig te maken? Ben je benieuwd of LOB op jouw school écht zo goed is als je denkt? Of heb je juist nog extra handvatten nodig?

Doe onze LOB-APK!

De LOB-APK bestaat uit drie stappen:

Stap 1
Stuur ons de documenten die bij jou op school ontwikkeld zijn ten aanzien van LOB. Denk bijvoorbeeld aan de visie en missie en het LOB-beleidsplan. Stuur daarnaast ook het LOB-programma: een overzicht van de LOB-activiteiten per leerjaar. Vervolgens vul je de LOB-scan in. Hiermee maken we snel en eenvoudig inzichtelijk hoe LOB op jullie school ervoor staat.

Stap 2
Op basis van de aangeleverde documenten en de uitkomsten van de LOB-scan komen we bij jullie op school om leerlingen en verschillende functionarissen te interviewen. Denk aan mentoren, docenten, decanen of lob-coördinatoren, teamleiders én de directeur.

Stap 3
Aan de hand van de documenten, de uitkomsten van de LOB-scan en de verdiepende interviews brengen wij schriftelijk een advies uit over hoe loopbaangericht jullie school is. We geven uiteraard ook adviezen om LOB binnen de school te versterken!

Tarief

Het tarief voor onze LOB-APK bedraagt € 995,- voor leden van de NVS-NVL. Niet-leden betalen € 1195,-

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op 
Mail: academie@nvs-nvl.nl
Telefoon: 030 – 760 9 760
of vul hieronder het contactformulier in.

14 + 8 =