Heb jij als decaan, lob-coördinator, studieloopbaanbegeleider of leidinggevende soms het gevoel tegen een muur aan te lopen binnen de school? Wil je jezelf beter in positie brengen? Kun je hulp gebruiken bij het ontwikkelen van jouw eigen visie op LOB? Of zoek je handvatten om het onderwijs toekomstgericht vorm te geven? Vraag een coach on the job aan: onze trainers komen naar jouw school om je persoonlijk te ondersteunen bij jouw vraagstuk.

 

Zo werkt coaching on the job

In een persoonlijk gesprek analyseert onze coach hoe hij of zij jou het beste kan helpen en waar je hulpvraag precies ligt. Op basis van de analyse komt de coach naar jouw school om je tijdens je werk als decaan, lob-coördinator, studieloopbaanbegeleider of leidinggevende verder te helpen.

De voordelen

• Een ‘blik van buiten’ maakt dat knelpunten snel zichtbaar worden en kunnen worden aangepakt
• Je kan gewoon doorwerken en hoeft niet te reizen, het kost jou en je teamleider (mocht je die willen / moeten betrekken) dus geen extra tijd!
• Onze coaches hebben veel en gevarieerde ervaring in de praktijk; zij kunnen dus goed aansluiten op jouw vraag en feedback geven die je meteen in de praktijk kan toepassen. 

Meer informatie en coaching aanvragen

Neem dan contact met ons op
Mail: academie@nvs-nvl.nl
Telefoon: 030 – 760 9 760
of vul hieronder het contactformulier in.
Wij koppelen je aan de bij jou best passende trainer van de NVS-NVL Academie. Zij verdienden hun sporen allen in de praktijk en delen hun kennis nu met het werkveld.

Vul het contactformulier hieronder in om coaching aan te vragen

9 + 15 =